Concursul de Creație "Județul meu multicultural"

Regulament atasat in format PDF.

Au început înscrierile pentru anul școlar 2017-2018

Palatul Copiilor Tîrgu Mureș face înscrieri pentru anul școlar 2016-2017, până în 30 septembrie, de luni până vineri, între orele 9.00 și 17.00. Înscrierile se fac la sediul unității, Bulevardul 1 decembrie 1918, nr. 93, Tîrgu Mureș.

Totodată, înscrierile au loc și la fiecare Structură din județ a Palatului Copiilor.

Înscrierile se fac personal, de către părinți, prin completarea unei cereri tip care se găsește la centrul de înscriere din cadrul Palatului Copiilor sau poate fi descărcată dând click AICI -> cerere_inscriere.doc ! Cererea completată și semnată se va prezenta la biroul de înscrieri din cadrul Palatului Copiilor Tîrgu Mureș până în ultima zi a lunii septembrie. Se face câte o singură cerere pentru fiecare cerc.

Cursurile sunt gratuite, iar detalii suplimentare se pot obține și la telefonul 0265-261.009, pe acest site în secțiunea "Cercuri" (în curs de actualizare) sau la adresa de mail pctgmurespeyahoo.ro.

afis inscrieri 2017

Spelling Bee

Vineri, 7 aprilie, Palatul Copiilor din Tirgu Mures a fost gazda celei  de-a sasea editii a Concursului Judetean Spelling Bee, concurs ce se adreseaza iubitorilor limbii engleze.
In cadrul evenimentului au participat 100 de elevi de clasa a V-a si 85 de elevi de clasa a Vi-a. In documentele de mai jos aveti informatii suplimentare.
Concursul a beneficiat de sprijinul  Brutariei Dona.

Festivalul Ghiocelul de Argint

La sfarsitul lunii martie s-a desfasurat la Arad, cea de-a XX-a editie a Festivalului Ghiocelul de Argint. Palatul Copiilor Tirgu Mures a  fost reprezentat  si de cercul Canto, coordonat de catre prof Barbulescu Anca si Carla Gliga. Iata care sunt premiile cu care s-au intors elevii nostri:


                                   Tonalt David Alexandru 10 ani  premiul I  concursul ,,Microfonul de argint,premiul II Ghiocelul de Argint Arad
                                   muzica usoara 
                                  Joo Coman Maria 7 ani premilu de excelenta ,,LIVE MUSE ART,,Arad,premiul I ,,Ghiocelul de argint,,Arad                                       muzica usoara
                                  Olaru Ioana Cristina 9 ani premilu de excelenta ,,LIVE MUSE ART,,Arad,premiul II ,,Ghiocelul de argint,, Arad                                   muzica usoara
                                   Timar Oana 8 ani Marele premiul  ,,LIVE MUSE ART,, Arad - muzica populara

Cupa Miados

In data de 26 martie s-a organizat in localitatea Sibiu de către Clubul Sportiv Miados, concursul Cupa Miados, ediția a doua, unde au participat aproximativ 400 de sportivi din țara, sportivi născuți între 2006-2010. Clubul sportiv Hikaritori Mures - Palatul Copiilor a participat cu 19 de sportivi, astfel:

Hegedus Zorka loc 2

Bajko Renata loc 2

Viken Krisztian loc 2

Molnár Daniel loc 3

Cosma Olover loc 3

Răileanu Răzvan loc 3

Czika Hunor loc 3

Zoltan Miklos loc 3

Fulop Melania loc 3

Vaida Țoni Eduard loc 5

Sebesi Kristof loc 5

Csiki Boglarka

Knoblau Lenard

Kiss Botond

Goga Radu

Domokos Laszlo

Adorjani Hunor

Komaromi Zalan

Pop Alex

Pagina 4 din 13

Contact

Adresă: B-dul 1 Decembrie 1918, nr.93, Mun. Tîrgu-Mureş, judeţul Mureş

Telefon: 0265-261009, 0265-264321

E-mail: office[at]palatulcopiilormures.ro, pctgmures[at]yahoo.ro

facebook