Cultură și civilizaţie engleză

se incarca...

Unul dintre cele mai căutate cercuri ale Palatului Copiilor este cel de Cultură și Civilizaţie Engleză. Aici, la fel ca în toate celelalte cercuri din cadrul Palatului, li se oferă copiilor/elevilor o alternativă de petrecere a timpului liber într-un mod nu doar plăcut ci şi educativ și distractiv.

La Cercul de Cultură şi Civilizaţie Engleză vin copii de la vârstă preşcolară la elevii de liceu. Aceştia au posibilitatea să fie inițiați sau să aprofundeze tainele culturii și civilizației engleze. Pentru copiii/elevii care sunt dornici să înveţe structuri ale limbii engleze precum, noțiuni de vocabular, pronunţie, gramatică, cât şi să afle mai multe despre tradiţiile obiceiurile şi modul de viaţă din ţările vorbitoare de limbă engleză, în principal Marea Britanie și Statele Unite, cercul de cultură și civilizație engleză este cel mai portivit.

Activitățile se desfășoară într-un cadru modern, se utilizează metode active de predare-învățare, cum sunt: jocul, munca în echipă, dialogurile tematice, jocul de rol, dezbaterea, etc. Se creează materiale originale pentru reprezentarea sau exemplificarea materialului studiat. Se învață poezii și cântece în limba engleză. Toate activitățile din cadrul cercului stimulează imaginaţia și creativitatea copiilor, folosind o gamă variată de mateiale și auxiliare didactice începând de la falshcard-uri (cartonașe cu imagini) şi postere, cărţi şi fişe fotocopiabile, până la mijloace multimedia cu care este dotată sala.

An de an în cadrul cercului se organizează evenimente precum: Halloween party, Mother’s Day, etc. și se participă la serbările tradiţionale ale Palatului Copiilor.

Profesor coordonator: Melania Şandor

Contact

Adresă: B-dul 1 Decembrie 1918, nr.93, Mun. Tîrgu-Mureş, judeţul Mureş

Telefon: 0265-261009, 0265-264321

E-mail: office[at]palatulcopiilormures.ro, pctgmures[at]yahoo.ro

facebook