Cultură și civilizaţie engleză

se incarca...

Cercul de Cultură și civilizaţie engleză oferă elevilor o alternativă de petrecere a timpului liber într-un mod nu doar plăcut, ci şi educativ și distractiv.

Elevii au posibilitatea să fie inițiați sau să aprofundeze tainele culturii și civilizației engleze. Pentru cei dornici să înveţe structuri ale limbii engleze precum noțiuni de vocabular, pronunţie, gramatică, cât şi să afle mai multe despre tradiţiile, obiceiurile şi modul de viaţă din ţările vorbitoare de limbă engleză, în principal Marea Britanie și Statele Unite, cercul de cultură și civilizație engleză este locul potrivit.

Activitățile se desfășoară într-un cadru primitor și modern, dotat cu mijloace multimedia (videoproiector, tablă inteligentă/Smartboard), în grupe de cel mult 6 copii, respectând regulile de distanțare socială în vigoare.

Abordarea este una creativă, practică, având elevul în centrul preocupărilor. Se utilizează metode interactive de predare-învățare: jocuri, proiecte, dialoguri tematice, jocuri de rol, dezbateri, chestionare/concursuri tip Quizziz, Baamboozle, Kahoot etc. Se realizează proiecte tematice foarte îndrăgite de elevi. Se învață poezii și cântece în limba engleză. Toate activitățile din cadrul cercului stimulează imaginaţia și creativitatea elevilor și pun accentul pe funcția comunicativă a limbii.

Amelia Muntean, profesor titular limba engleză

Contact

Adresă: B-dul 1 Decembrie 1918, nr.93, Mun. Tîrgu-Mureş, judeţul Mureş

Telefon: 0265-261009, 0265-264321

E-mail: office[at]palatulcopiilormures.ro, pctgmures[at]yahoo.ro

facebook