Demonstrații tehnice la Aeroclubul din Tîrgu Mureș

Palatul Copiilor din Tîrgu Mureș vă invită sâmbătă 20 octombrie, între orele 10.00 și 13.00 la o demonstrație tehnică a cercurilor de Automodele, Aeromodele și Karting, ce se va desfășura la Aeroclubul din Tîrgu Mureș.

În dorința de a oferi o imagine mai completă dar și mai atrăgătoare, trei cercuri de specialitate ale Palatului Copiilor din Tîrgu Mureș, prin elevii și cadrele didactice, depășesc cadrul standard, convențional și vă invită pe dumneavoastră mai mici sau mai mari, dar încă dornici de a retrăi momente ale copilăriei să participați timp de trei ore la o demonstrație tehnică menită să apropie copiii și elevii de azi de o lume ce pare din ce în ce mai inabordabilă. Altfel spus, trei profesori ai Palatului Copiilor: Pop Claudiu, Ursa Florin și Datcu Ovidiu, reprezentând cercul de Karting, cel de Aeromodele și cel de Navomodele, alături de elevi ai acestora, vor încerca să demonstreze faptul că fiecare dintre cei mici poate ajunge inginerul sau constructorul de mâine, valorificându-și talentul și în cercurile Palatului Copiilor din Tîrgu Mureș.

Cei prezenți pot vedea timp de trei ore, demonstrații de avioane radiocomandate, cu motoare electrice sau termice, acrobații ale acestora, demonstrații de automodele radiocomandate și demonstrații de karting.

Vă amintim faptul că anual aproximativ 2000 de elevi și copii frecventează cursurile Palatului Copiilor din Tîrgu Mureș, iar cele trei cercuri ce vor oferi demonstrații tehnice numără aproximativ 400 de copii înscriși anul acesta.Tîrgu Mureş
18.10.2012
Director
Iolanda Cătinean

(UPDATE) Galerie foto:

Contact

Adresă: B-dul 1 Decembrie 1918, nr.93, Mun. Tîrgu-Mureş, judeţul Mureş

Telefon: 0265-261009, 0265-264321

E-mail: office[at]palatulcopiilormures.ro, pctgmures[at]yahoo.ro

facebook