Concursul de aeromodele "Aripi mureșene"

La sfârşit de săptămână vă invităm la mişcare în aer liber, dar nu oricum ci pe verticală, alături de cei mai tineri temerari ai zborului de la Palatul Copiilor Tîrgu Mureş.

Sâmbătă, 18 mai 2013, începând cu ora 9.00, în “Valea Rece” din cartierul târgumureşean Tudor, se va desfăşura Concursul de aeromodele “Aripi mureşene”, planoare faza primară (Albatros).

Competiţia va debuta cu proba de zbor liber la pantă, unde sunt aşteptaţi un număr de 25 – 30 de concurenţi. Aceştia vor fi încurajaţi de către părinţi, colegi şi bunici, precum şi de către elevi de la Şcoala Generală nr. 2 din Tîrgu Mureş, iar cei mai pricepuţi se vor alege şi cu diplome.

Pe ordinea de zi mai figurează şi o demonstraţie de aeromodele radiocomandate, cu motor electric tip WING TIGER, EASY STAR, EASY GLIDER PRO, efectuată de către grupa de performanţă din cadrul Cercului de aeromodele din Palatului Copiilor Tîrgu Mureş.

Grupa de avansaţi de la instituţia de mai sus va realiza pentru publicul larg, demonstraţii de zbor liber cu diferite planoare, zmee, construite în atelierul Palatului Copiilor din Tîrgu Mureş.

Organizatorul evenimentului este Palatul Copiilor Tîrgu Mureş, prin conducătorul Cercului de aeromodele, prof. Ursa Florin.Direcțiunea

 

Foto:

Contact

Adresă: B-dul 1 Decembrie 1918, nr.93, Mun. Tîrgu-Mureş, judeţul Mureş

Telefon: 0265-261009, 0265-264321

E-mail: office[at]palatulcopiilormures.ro, pctgmures[at]yahoo.ro

facebook