Stelele Palatului

După un an de eforturi şi pregătire în cadrul cerecurilor Palatului Copiilor Tîrgu Mureş, copiii înscrişi în această instituţie încearcă să marcheze finalul anului şcolar printr-un spectacol numit “STELELE PALATULUI”, eveniment ce se va desfăşura marţi, 11 iunie, începând cu ora 18.00, la Sala mare a Palatului Culturii din Tîrgu Mureş.

Este o bună ocazie pentru noi de a demonstra de ambele părţi că timpul petrecut în această instituţie nu a trecut fără rost şi că putem să ne mândrim cu progrese în diverse arii de cunoaştere, materializate prin acte cultural – artistice, pe lângă portofoliile pline de participări la concursuri, rezultate individual sau de grup, diplome şi recunoaşteri pe tot parcursul anului ce s-a scurs.

Aşadar, vă facem invitaţia de a trăi împreună cu copiii noştri momente ale copilăriei şi adolescenţei, transpuse artistic, într-un spaţiu generos aşa cum este Palatul Culturii. Pe scenă veţi putea vedea reprezentaţii artistice: dans clasic, dans modern, dans popular, muzică, dar mai ales multă bucurie, specifică vârstei.

Intrarea este liberă şi vă aşteptăm cu drag!Departamentul relaţii cu mass-media

Tîrgu Mureş
07.06.2013

Contact

Adresă: B-dul 1 Decembrie 1918, nr.93, Mun. Tîrgu-Mureş, judeţul Mureş

Telefon: 0265-261009, 0265-264321

E-mail: office[at]palatulcopiilormures.ro, pctgmures[at]yahoo.ro

facebook