Dansatorii Mureșeni – Campioni Internaționali

La sfârșitul săptămânii trecute, o delegație a Cercului Dans clasic din cadrul Palatului Copiilor Tîrgu Mureș a participat la International Dance Festival Skopje (IDF) din Macedonia, de unde tinerii mureșeni s-au întors cu trei locuri întâi.

Astfel, trupa mijlocie a grupului Fantasy a obținut la secțiunea Standard, la categoria juniori locul I, trupa mijlocie a aceluiași grup a mai obținut la secțiunea Latino, categoria juniori, tot locul I. Trupa de adulți a Fantasy, la secțiunea Latino, categoria adulți s-a întors în țară tot cu cel dintâi premiu. Delegația este pregătită de către profesorul Marius Belean, care mai are la activ premii internationale obținute cu copii pregătiți la cercul de dans classic, în cadrul Palatului Copiilor Tîrgu Mureș.

În concurs au fost prezentate 165 de coregrafii aparținând delegațiilor statelor din Europa, prezente în competiție, evenimentul desfășurându-se la Forza Sport Center din Skopje, în organizarea Dance Company Rebis din Macedonia.Departamentul relaţii cu mass-media

Tîrgu Mureş
28.05.2014Ataşamente:
Descarcă acest fișier (Comunicat_Dans_Skopje.doc)Comunicat_Dans_Skopje.doc1118 Kb

Contact

Adresă: B-dul 1 Decembrie 1918, nr.93, Mun. Tîrgu-Mureş, judeţul Mureş

Telefon: 0265-261009, 0265-264321

E-mail: office[at]palatulcopiilormures.ro, pctgmures[at]yahoo.ro

facebook