Filiala Reghin

Ministerul Educaţiei Naţionale
Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş

filiala reghin
 

filiala reghin2

Cea mai utilă modalitate de petrecere a timpului liber si posibiltatea de a învăța jucându-te!


 


 

CLICK AICI PENTRU A VEDEA ORARUL FILIALEI


 


 


CERCUL DE ECOLOGIE șI PROTECțIA MEDIULUI

1

Cercul de Ecologie şi protecţia mediului oferă pe lângă dobândirea noţiunilor despre poluare şi protejare a mediului şi curiozităţi din lumea animalelor şi plantelor finalizate prin participarea la diverse concursuri la nivel judeţean, naţional şi internaţional.
Prof.DOBREAN LUMINIŢA


MATEMATICĂ APLICATĂ ÎN TEHNICA DE CALCUL

2

Cercul de Matematică aplicată în tehnica de calcul ajută la dezvoltarea competenţelor de utilizare a unui sistem de calcul şi a unor produse software de largă răspândire, realizarea de aplicaţii utilizând algoritmi matematici dar şi dezvoltarea competenţelor de comunicare şi cooperare în contexte interactive.
Prof.CREMENE DORIN

INFORMATICĂ

3

Participarea la cercul de informatică oferă copiilor posibilitatea de a realiza aplicații informatice ( atât operare cât şi programare) într-un mediu de programare accesibil, urmărind structurarea conținutului gradat, de la simplu la complex, astfel încât să fie urmărită stimularea creativității fiecărui elev și deprinderea lucrului cu calculatorul.
Prof. PAŞCA DORA


NAVOMODELE

4
Copiii pasionaţi de navomodelism îşi vor gasi, în cadrul acestui cerc posibilitatea de a-şi pune în practică pasiunea de a crea navomodele îmbinând folosirea uneltelor de lucru şi dobândirea de noi tehnici de precizie, lucru finalizat prin satisfacţia modelului lansat.
Prof. Maier Gavril


EDUCAȚIE MUZICALĂ

6

Muzica şi dansul popular sunt activităţi complexe care implică deopotrivă şi mintea şi trupul. Pot fi executate de dansatori profesioniăti dar şi de amatori, cu o singura condiţie: pasiunea pentru tradiţie să fie însoţită de dorinţa de a o descoperi ăi cunoaşte.
Prof. FRÂNCU TEODOR


KARTING

7

Copiii pasionaţi de karting pot trece prin experinţe minunate participând la acest cerc, nu doar conducând aceste motoare ci şi învătând despre construţia şi depanarea lor.
Prof. SUCIU SORIN-EMIL


ATELIERUL FANTEZIEI

8

Când desenăm, pictăm, compunem, stilizăm, decorăm, modelăm, experimentăm anumite tehnici de lucru, ne sunt solicitate gândirea logică, imaginaţia, memoria vizuală, spiritul de observaţie. Desenând, pictând sau modelând nu devenim neapărat artişti plastici ci persoane ce-şi pot manifesta creativitatea în diverse domenii.
Prof. KOVACS SANDOR-CSABA


TEATRU

9

În cadrul acestui cerc copiii îţi pot descoperi, manifesta dar şi dezvolta veleităţile artistice, pot studia arta actorului dar vor învăţa şi să manipuleze marionete.
Prof. Bloj Sorina


DANS MODERN

dans-modern

Cercul de Dans modern îmbină plăcerea de a face mişcare cu plăcerea de a socializa într-un mediu relaxant şi plăcut.
Prof. Adina Inţa


CULTURĂ ȘI CIVILIZAȚIE ENGLEZĂ

engleza

Cercul de Cultură şi Civilizaţie Engleză oferă posibilitatea de iniţiere şi aprofundare a cunoştinţele de limbă engleză prin intermediul jocului, cântecelor şi a metodelor interactive. Elevilor cu un nivel avansat de limbă engleză li se oferă posibilitatea unor cursuri pregătitoare pentru examenul Cambridge.
Prof. Somesan Bianca

Contact

Adresă: B-dul 1 Decembrie 1918, nr.93, Mun. Tîrgu-Mureş, judeţul Mureş

Telefon: 0265-261009, 0265-264321

E-mail: office[at]palatulcopiilormures.ro, pctgmures[at]yahoo.ro

facebook