Filiala Sovata

Click aici pentru orar.

CERC SPORTIV HANDBAL SOVATA şi GHINDARI
Grupe începători. Prin obiectivele specifice acestei forme de activitate se urmăreşte cu precădere: imbunătăţirea stării de sănătate şi robusteţei, imbunătăţirea capacităţii motrice generale şi specifice jocului de handbal, valorificarea la un nivel superior a achiziţiilor acumulate la cercurile din trunchiul comun si crearea cadrului optim necesar pentru manifestarea înclinaţiilor, talentului si intereselor elevilor cărora cu acest prilej li se deschid porţile pentru iniţierea şi promovarea ulterioară în sportul de performanţă.

1  2

CERC SPORTIV BASCHET SOVATA şi GHINDARI
Grupe începători. În general, jocurile sportive au o valoare instructiv-educativă de necontestat. În funcţie de obiectivul urmărit, contribuie la imbogăţirea deprinderilor de mişcare şi influenţează favorabil marile funcţiuni ale organismului.Rolul principal al cercului de baschet este imbunătăţirea stării de sănătate, imbunătăţirea capacităţii motrice generale şi specifice jocului de baschet, valorificarea la un nivel superior a deprinderilor,aruncărilor specifice acestei ramuri de sport,atragerea unui număr cât mai mare de elevi şi familarizarea lor cu acest tip de sport deosebit de spectaculos.

3   4

CERC SPORTIV FOTBAL SOVATA şi GHINDARI
Grupe începători şi avansaţi. Jocul de fotbal cuprinde procedee tehnico-tactice variate, care contribuie la formarea si consolidarea deprinderilor motrice şi la dezvoltarea calitaţilor motrice.
Multitudinea exercitiilor si jocurilor aplicative specifice jocului de fotbal, folosite cu eficienţă, fie izolat, fie in complexe aplicative, va duce la realizarea scopului propus, adică la rezolvarea tuturor obiectivelor dar şi a cerinţelor propuse la aceste grupe de elevi în cadrul cercului sportiv.
În afara dorinţelor manifestate de elevi şi părinţi pentru alegerea acestei discipline opţionale, sunt preocupat şi de desfăşurarea unei activităţi profesionale de bună calitate.


5 6

7 8

Cercuri sportive coordinate de Prof.EFS-Varo Gyula.

Adresa:    
Strada LACULUI nr. 3

Telefon fix:    
0265 570502

Contact

Adresă: B-dul 1 Decembrie 1918, nr.93, Mun. Tîrgu-Mureş, judeţul Mureş

Telefon: 0265-261009, 0265-264321

E-mail: office[at]palatulcopiilormures.ro, pctgmures[at]yahoo.ro

facebook