Palatul Copiilor vă așteaptă cu drag la cercul de BALET, JAZZ și DANS CONTEMPORAN 

Grația se exersează prin balet, iar dansul jazz și contemporan îți condimentează stilul! 

Ce vă oferim?  

Cercul de balet oferă copiilor posibilitatea dezvoltării grației în mișcare, dobândirea unei poziții corecte a corpului, cât și crearea unei perspective culturale asupra dansului clasic ca fundament al tuturor dansurilor.  Cercul de dans jazz îi va ajuta pe copii să își însușească diferite tehnici și stiluri de dans, precum American Jazz și Broadway Jazz, iar cu ajutorul pălăriilor, bastoanelor și a altor elemente de recuzită vom reconstitui coregrafic atmosfera celei mai faimoase scene de musical din lume.  

Cercul de dans contemporan pune în valore expresivitatea corporală și dă posibilitatea adolescenților să ia contact atât cu teatrul-dans, cât și cu forme abstractizate, inedite ale artei coregrafice. Și pentru că arta dansului este menită să înnobileze nu doar corpul, ci și mintea umană, vom realiza o nouă activitate numita cinema-dans, constând în vizionarea unor spectacole celebre din repertoriul dansului clasic și modern. 

Activitatea va avea loc o dată pe saptămână. 

Cui ne adresăm? Cercul de dans se adresează copiilor între 5-18 ani, iar organizarea grupelor se face în funcție de vârstă și aptitudini. 

Coordonator cerc: prof. Tîra  Andreea