"Dansul ... singurul mod in care ceea ce simțeam,  pozitiv sau negativ, nu era judecat si prin care ma puteam exprima. Singurul loc în care am inteles ca dansul ne uneste, atât ca echipa, dar si ca familie. Dansul, un cuvânt atât de usor, pentru ca iti ofera libertate de exprimare, dar un cuvânt atât de puternic deoarece mereu te va motiva sa fii mai bun." (Diana Oprea, trupa de performanță RE-BORN)

"Dansul este modul prin care imi transmit anumite sentimente pe care nu le pot exprima in cuvinte, ci doar prin miscari. Cu ajutorul antrenamentelor nu doar ca ma mentin in forma, dar ma pot relaxa facand miscare de placere."  (Diana Pol, trupa de performanță RE-BORN)

"Pentru mine dansul este o placere și o pasiune..întotdeauna prin mișcările de dans ma eliberez de tot stresul sau de alte probleme și ma simt extraordinar  după orele de antrenament" (Alexia Strete, trupa de performanță RE-BORN)

"Dansul m-a ajutat sa privesc arta din alta perspectiva si mi-a schimbat stilul de viata. Orele de dans din cadrul Palatului Copiilor m-a invatat sa nu dau inapoi, sa am rabdare cu mine si cu colegele de trupa, mi-au dezvoltat creativitatea si spiritul de echipa"  (Niki Takacs , trupa de performanță RE-BORN)

În cadrul cercului de dans  modern se desfășoară o activitate menită să aducă în primul rând o stare de bine celor ce frecventează acest curs. Activitatea se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 19 ani. Îmbinând utilul cu plăcutul, talentul cu munca, elevii îndrumaţi de doamna profesoară Mihaela Codreanu reuşesc să obţină performanţe care au ridicat an de an prestigiul Palatului Copiilor.

Cercul de dans modern își desfășoară activitatea pe grupe de începători,  avansați și performanță.

În cadrul cercului,  există trei trupe de dans de avansați și performanță,  Butterfly,  STEP UP si RE-BORN  care au o obținut numeroase premii speciale, locuri I sau trofee la concursurile naționale  și  internaționale!

“Premiile obţinute sunt rezultatul muncii depuse de-a lungul fiecarui an şcolar. Aceste concursuri sunt ocazia schimbului de experienţă între profesori şi elevi, atingerea unor performanţe, stimularea elevilor cu aptitudini şi evaluarea procesului de învăţare” (prof. Codreanu  Mihaela Ioana).

Dansul este modul prin care putem învăța să ne exprimăm sentimente, să ne depășim limitele, să ne descoperim trăiri adânc ascunse  în interiorul nostru. Pentru unii este singurul mod de exprimare,  de a fi ei înșiși , pentru alții e modul în care se simt liberi, pentru alții e doar mișcare, dar pentru fiecare din noi e ceva.

Vă invit așadar, să descoperiți ce semnifică  dansul pentru voi, urmând cursurile acestui cerc! 

Coordonator cerc: prof. coregraf  Mihaela Ioana Codreanu