CERERE DE ÎNSCRIERE LA ACTIVITĂȚILE CERCURILOR

PALATUL COPIILOR TÂRGU MUREȘ-STRUCTURA REGHIN

AN ȘCOLAR 2024-2025

https://docs.google.com/forms/d/1j2qv16eoX-LwhKWBGHJXuenOG7UXQltRDaCBiOgcLSc/edit


PROTECȚIA MEDIULUI/ ECOLOGIE

Există puține șanse de a proteja mediul fără un sens de responsabilitate“  

                                                                                                              Kofi Annan


În cadrul cercului aprofundăm  cunoştinţele legate de protecţia mediulu care sunt primordiale în relaţia omului cu natura şi ecosistemele care fac parte din ea.


Vino să descoperim împreună cum putem avea grijă de natură !  

Coordonator cerc: prof. Nagy Ivette / prof. Dobrean Luminița

INFORMATICĂ

 Nu mă tem de calculatoare. Mă tem de lipsa acestora.” Isaac Asimov

Cercul de Informatică oferă atât inițiere și aprofundarea utilzării sistemului de operare Windows, utilizarea pachetului Office, algoritmi, limbaj pseudocod și limbaje de programare (Pascal, C++), dar și design, pagini web, toate într-un mediu relaxant și prietenos.

Coordonator cerc: prof. Dora Pașca


MUZICĂ VOCAL-INSTRUMENTALĂ

"Muzica este graiul sufletului. Ea stârnește în noi nu instincte ci gândurile cele mai preofunde" Ludwig van Beethoven


Activitatea cercului Muzică vocal-instrumentală poate îndeplini dorințele copilului dumneavoastră de a-și perfecționa și valorifica aptitudinile muzicale. Elevii pot avea șansa de a participa la spectacole, concursuri, emisiuni televizate.

Coordonator cerc: prof. Rad Radu

CARTING

"Plăcerea de a conduce și de a învăța cum…”

Cercul de Carting oferă: inițiere în tehnica conducerii cartului, educație rutieră și noțiuni de mecanică auto, dezvoltând pasiunea de a conduce și tainele componentelor unui motor.

Coordonator cerc: prof. Romulus Pop

ATELIERUL FANTEZIEI

În viaţă  frumuseţea dispare , în artă nu,, Leonardo da Vinci.


Cercul Atelierul fanteziei te invită să fii ”printre artişti”. Vom experimenta arta desenului, arta plastică, picura pe sticlă şi multe alte activităţi practice interesante care îţi vor testa imaginaţia.

Coordonator cerc:  prof. Adela Mihuț

DANS MODERN/ CONTEMPORAN

Dansul este o forma de terapie accesibilă și copiilor, contribuind la îmbunătățirea stării generale de dispoziție, reducerea stresului, stimularea memoriei, întărirea sistemului imunitar.


Coordonator cerc:  prof. Adina Ința

CULTURĂ ȘI CIVILIZAȚIE ENGLEZĂ

Cercul de Cultură și Civilizație Engleză al Clubului Copiilor Reghin este locul potrivit pentru copiii energici, curioși și ambițioși de toate vârstele care își doresc să învețe limba engleză prin joc, mișcare, muzică, dramatizare sau vor să urmeze cursurile de pregătire pentru diferite examene de specialitatea (ECL, Cambridge). „Learning never exhaust the mind!” (Leonardo da Vinci).


Coordonator cerc: prof. Bianca Someșan

 MACHETE/ ARTIZANAT

În cadrul cercului Machete/Artizanat copiii iau contact cu noţiuni de bază din domeniul construcţiilor, metode şi tehnici de lucru, materiale folosite, tehnici de lipire şi îmbinare a acestora, reuşind cu timpul să realizeze singuri o machetă. Astel copiilor li se dezvoltă imaginația şi inventivitatea creativă formându-şi o personalitate mai puternică.

Coordonator cerc: prof. Mărginean Petru