ECOLOGIE/PROTECȚIA MEDIULUI

Există puține șanse de a proteja mediul fără un sens de responsabilitate“  Kofi Annan.

La  cercul de Ecologie  aprofundăm  cunoştinţele legate de protecţia mediulu care sunt primordiale în relaţia omului cu natura şi ecosistemele care fac parte din ea.


Vino să descoperim împreună cum putem avea grijă de natură !  

Coordonator cerc: prof. Nagy Ivette / prof. Dobrean Luminița

MATEMATICA APLICATĂ ÎN TEHNICA DE CALCUL

 

Coordonator cerc: prof. Dora Pașca

INFORMATICĂ

 

Coordonator cerc: prof. Dora Pașca

MUZICĂ POPULARĂ

Identitatea noastra ca popor stă în tradiție, obiceiuri și folclor. Oamenii satului românesc își cântau dorurile, dragostea și suferința, iar muzica populară româneasca este unică în lume motiv pentru care la cercul de Muzică populară avem ca scop învățarea, valorificarea și păstarea cântecului popular românesc.

Coordonator cerc: prof. Puskas Magdalena

MUZICĂ VOCAL-INSTRUMENTALĂ

"Muzica este graiul sufletului. Ea stârnește în noi nu instincte ci gândurile cele mai preofunde" Ludwig van Beethoven


Activitatea cercului de muzică ușoară poate îndeplini dorințele copilului dumneavoastră de a-și perfecționa și valorifica aptitudinile muzicale. Elevii pot avea șansa de a participa la spectacole, concursuri, emisiuni televizate.

Coordonator cerc: prof. Eliza Bucur

KARTING


Coordonator cerc: prof. Romulus Pop

ATELIERUL FANTEZIEI

În viaţă  frumuseţea dispare , în artă nu,, Leonardo da Vinci.


Cercul de Atelierul fanteziei te invită să fi ”printre artişti” . Vom experimenta arta desenului, arta plastică, picura pe sticlă şi multe alte activităţi practice interesante care îţi vor testa imaginaţia.

Coordonator cerc:  prof. Adela Mihuț

DANS MODERN

Dansul este o forma de terapie accesibilă și copiilor, contribuind la îmbunătățirea stării generale de dispoziție, reducerea stresului, stimularea memoriei, întărirea sistemului imunitar.


Coordonator cerc:  prof. Adina Ința

CULTURĂ ȘI CIVILIZAȚIE ENGLEZĂ

Cercul de Cultură și Civilizație Engleză al Clubului Copiilor Reghin este locul potrivit pentru copiii energici, curioși și ambițioși de toate vârstele care își doresc să învețe limba engleză prin joc, mișcare, muzică, dramatizare sau vor să urmeze cursurile de pregătire pentru diferite examene de specialitatea (ECL, Cambridge). „Learning never exhaust the mind!” (Leonardo da Vinci).


Coordonator cerc: prof. Bianca Someșan