ATELIERUL FANTEZIEI

În cadrul acestui cerc se realizează lucrări ca: desene, felicitări pentru diferite ocazii, ornamente, colaje, origami etc.

Activitatile cercului:

Coordonator cerc:  prof. Pal Olga 


DANS MODERN

Obiectivele generale ale dansului  modern sunt:

Coordonator cerc: prof. Pal Olga 


INFORMATICA

Disciplina informatica ale carei obiective, sugestii de activitati de învatare urmaresc sa asigure dobândirea unor cunostinte de utilizare a calculatorului si a programelor, de tehnologia informatiei si comunicarii la nivel de cultura generala. În acest modul elevii vor cunoaste conceptele de baza ale unui sistem de calcul precum si implicatiile privind utilizarea lui. Pentru crearea unei gândiri algoritmice si cei ce vor sa se initieze in programare vor  studia limbajul de programare Turbo Pascal. 

Coordonator  cerc:  prof. Molnar Cecilia 


KARTING

Palatul Copiilor Tg.Mureş / filiala Luduş pune la dispoziţia copiilor şi elevilor ,, viitori piloţi de curse formula – I - “  în cadrul cercului de Karting, învăţarea conducerii , învăţarea reparării şi întreţinerii kartului. Participarea la concursuri de karting cu carturi performante pentru diferitele categori de varstă. 

Coordonator cerc: prof. Mihai Enyedi


MUZICA VOCAL-INSTRUMENTALA


Coordonator cerc: prof. Ștefania Pârlea

JUDO

Judo-ul fiind un  sport al corpului si mintii,  aceste calitati se pot împlini numai printr-o munca asidua, printr-un antrenament complex. Datorita particularitatiilor sale de abordare judo-ul poate fi practicat, la orice vârsta. Judo-ul contribuie substantial la formarea si dezvoltarea personalitatii practicantului. Scopul principal al cercului este atragerea unui numar cat mai mare de copii catre miscare, extindere si relaxare lucru care ajuta la mentinerea zilnica a starii de sanatate.

Coordonator cerc:  prof. Kolozsvari Kovacs Edward 

TENIS DE MASA

Tenisul de masa unul dintre cele mai frumoase sporturi, oferind un spectacol de mare virtuozitate, maiestrie si arta. Tenisul este un joc sportiv care se impune prin frumusetea si spectaculozitatea sa. Miscarile sportivilor au gratie si ritm, sunt armonioase si precise în   ciuda marelui efort la care sunt supusi. Marea sa atractivitate consta în faptul ca este accesibil la orice vârsta, partenerii de joc se pot alege între ei în functie de preferinte sau nivel de pregatire. Presupune calitati ca: perspicacitate, curaj, îndemanare, reflex, viteza, forta etc. 

Coordonator cerc: Prof. Cirpaci-Szanto Alexandru 

MUZICĂ POPULARĂ


Coordonator cerc: Prof. Cornel Pop